AEL-Arnhem
Menu
   Home
   Onderzoek
   Seminars
   Voorwaarden

Links
   Parels-AEL
   Bodemschat
   VVNE
   Chopard
   Veiling Korst van der Hoeff
   TMV

Seminars
* Diamant
* Parel
* Robijn, saffier en
   smaragd

* Jade, turkoois,
   lapis lazuli,
   barnsteen en
   kwartsvariŽteiten

* Edelsteen
   onderzoek

* Determinatie
* Opleiding FGA
ALGEMENE CURSUSINFORMATIE EN VOORWAARDEN

Het AEL-Arnhem geeft al 15 jaar cursussen aan juweliers en -medewerkers, edelsmeden en taxateurs. Het cursusaanbod wordt steeds uitgebreid. Daarnaast worden de cursussen regelmatig geactualiseerd met betrekking tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van edelsteenkunde. Het AEL-Arnhem streeft naar hoge kwaliteit bij redelijke prijzen.

MAATWERK
Als u meerdere medewerkers hebt die u op een bepaald gebied wil scholen, dan kan een bestaande cursus op maat gemaakt worden voor uw organisatie. Ook is er de mogelijkheid een cursus speciaal naar uw wensen te ontwikkelen. Neemt u daarvoor contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@edelsteen.nl.

AANMELDING
U kunt zich aanmelden door een email met uw voorkeur en gegevens te sturen naar info@edelsteen.nl. U ontvangt dan spoedig bericht van ons.

ANNULEREN
U kunt alleen schriftelijk annuleren. Tot vier weken voor aanvang van een cursus is dit kosteloos. Bij annulering tussen vier en twee weken voor aanvang wordt 50 % van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige bedrag berekend. Een vervanger is altijd welkom !

Bij onvoldoende aanmeldingen houdt het AEL-Arnhem het recht voor een cursus te annuleren.

info@edelsteen.nl